Werkkleding met warm weer

Als je verplicht beschermende werkkleding moet dragen, dan kan dat met warm weer best lastig zijn…  De mensen op kantoor die zelf mogen weten wat ze dragen, hebben het in eerste instantie lekker makkelijk; het draagcomfort hebben ze zelf in de hand; in de winter een dik wollen vest en in de zomer een luchtig blouseje (en er is toch airco).

PBM

Maar wat als je in de buitenlucht werkt? Bijvoorbeeld in de bouw, dan heb je persoonlijk beschermende kleding nodig. Bij warm of koud weer moet sowieso een helm dragen en degelijke veiligheidschoenen. Werkkleding die door de werkgever wordt aangeschaft.

INNOVATIE
Gelukkig zijn de fabrikanten van PBM’s nog altijd bezig om hun producten te innoveren, zodat de gebruiker optimaal comfort en bescherming heeft.  Zo heeft Diadora Utility een collabo met Geox. S3 veiligheidsschoenen met de nodig ventilatie, zodat je tijdens je werk minder last hebt van warme of zelfs zweetvoeten. CaluGuard van Carel Lurvink heeft de overall Cool Pro in de collectie met een sms ventilerende achterzijde. Zo blijf je ook in warme werkomstandigheden je lichaam goed ventileren.

VEILGHEIDS ZONNEBRIL OF VEILIGHEIDSBRIL MET DONKER GLAS
Voor oogbescherming gebruik je een veiligheidsbril met donker glas.  De pootjes van de brillen zijn verstelbaar, het montuur is licht en sluit goed aan op je gezicht.

COOLE ONDERKLEDING
Moet je verplicht een labjas dragen, dan kun je ter verkoeling onderkleding van Craft dragen. De Craft Stay Cool kleding is gemaakt om je lichaam droog, fris en koel te houden in warme omstandigheden.

TOTALE PLAATJE
Omdat er telkens nieuwe producten op de markt komen om het draagcomfort van PBM nog groter te maken, is het lastig om een juiste keuze te maken. Voor advies kun je altijd even chatten met een van de mensen van Sales Support van Carel Lurvink.

Leave a comment

Email
Print