Unger Stingray: ramenlappen hack for life

Er zijn tal van mogelijkheden om ramen te lappen. Op internet vind je veel ramenlap-hacks zoals bijvoorbeeld ramen lappen met kranten, gesneden ui in het water doen of azijn. De professional kiest voor professionele werkmaterialen van Unger. Voor binnenreiniging heeft Unger de stingray ontwikkeld. Geen gedoe met sopjes rondom computer apparatuur. Gewoon gelijk reinigen!

Tijdbesparend

Efficiëntie en veiligheid zijn bij de binnenreiniging van ramen voor professioneel reinigingspersoneel van maximaal belang. Het werken met conventionele gereedschappen is zeer tijdrovend, omdat er vaak kantoormeubels of andere voorwerpen eerst aan de kant moeten worden geschoven. Ook hoge ramen zijn moeilijk te reinigen, meestal enkel met het risicovolle gebruik van ladders. Met de revolutionaire Stingray biedt UNGER nu het meest efficiënte binnenreinigingssysteem ooit.

25% SNELLER SCHOON
Het reinigen van ramen aan de binnenzijde wordt daarmee ongeveer 25% sneller, waarbij  gelijktijdig tot wel 39% reinigingsmiddel wordt bespaard. Volgens onderzoeken die UNGER verzameld heeft. Met de innovatie Stingray presenteert UNGER een systeem, dat de uitdagingen bij de reiniging aan de binnenzijde met een perfecte combinatie van unieke functies oplost en uitstekende reinigingsresultaten oplevert..

Unger Stingray – de ideale oplossing voor de binnenreiniging van ramen. Verkrijgbaar bij Carel Lurvink.

 

Leave a comment

Email
Print