Voor veilige snijoplossingen gebruik je Martor

Al meer dan 75 jaar is MARTOR toonaangevend partner voor veiligere snijoplossingen. Het familiebedrijf uit Solingen vervaardigt premium snijgereedschappen voor industriële en professionele doeleinden. Tegenwoordig worden producten van de Duitse multinational vertegenwoordigd door partners en dealers in meer dan 70 landen over de hele wereld. Zo ook bij Carel Lurvink uit Enschede.

Veiligheidsmessen

De veiligheidsmessen zijn voorzien van een betrouwbare veiligheidstechniek. Martor heeft zijn productassortiment uitgebreid. Men bedenkt veilige snijoplossingen voor de voedingsindustrie grote winkelketens, logistieke bedrijven en autofabrikanten. Met deze materialen kunnen bedrijven hun handmatig snijwerk professionaliseren. Door te werken met deze producten zijn veel bedrijven en instellingen er ook in geslaagd om het aantal snijgerelateerde verwondingen in aanzienlijke mate te verminderen!

Martor in de voedingsindustrie

Als je in de voedingsindustrie werkt weet je dat detecteerbare werkmaterialen belangrijk zijn voor hygiëne en veiligheid. Ook hiervoor heeft Martor een zeer uitgebreid assortiment https://goo.gl/3PrseK. De Duitse international houdt leveranciers up to date door uitgebreid voorlichting te geven over hun assortiment. Afgelopen maandag bezocht men Carel Lurvink. Het team van Carel Lurvink krijgt regelmatig trainingen en cursussen over producten voor een schone & veilige werkomgeving. Wil jij hier  ook meer over weten? Neem dan contact op met een van de mensen van Carel Lurvink.

Email
Print