Gevonden: representatieve veiligheidsschoenen!

Een nette schoen met de veiligheidseisen van een 'echte veiligheidsschoen'?

Als je voor je werk een maatpak draagt en werkplekken bezoekt met veiligheidszones, dan wil je representatieve PBM’s. Dan wil je vooral representatieve veiligheidsschoenen die bij je outfit passen. De Frontier Business Line herenschoenen van EMMA heeft voor jou ruime keus!

WAAROM WERKSCHOENEN?
Het dragen van veiligheidsschoenen is van groot belang om voetletsel te voorkomen of te beperken. Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers, bezorgers/chauffeurs en werknemers die op plaatsen komen waar heftrucks rijden, moeten veiligheidsschoenen ter beschikking hebben gekregen. De werkgever moet erop toezien dat ze gedragen worden en de werknemer is verplicht de veiligheidsschoenen te dragen. Als je als vertegenwoordiger of accountmanager veel externe bedrijven bezoekt met veiligheidszones, zorg er dan voor dat je veiligheidsschoenen bij je hebt of aan kunt doen.

IS HET NOU EEN VEILIGHEIDSSCHOEN?
EMMA brengt werk- veiligheidsschoenen die niet alleen voldoen aan veel veiligheidseisen, maar ook nog eens representatief en trendy zijn.  De herenschoenen zijn handgesneden, handgestikt en afgewerkt met evenveel aandacht voor detail zoals je van een luxe schoenenmerk verwacht.  Het hoogwaardig Braziliaanse volnerf leer zorgt voor een extra stijlvolle uitstraling. De representatieve schoenen zijn in diverse modellen en kleuren te verkrijgen. De schoenen lijken best zwaar als je ze uit de doos pakt, maar aan de voet voelt het erg comfortabel. Vooral het voetbed voelt prettig, stevig en ondersteunend.

PASSEN DOE JE BIJ CAREL LURVINK
Carel Lurvink is official dealer van EMMAsafety footwear. Je kunt de schoenen passen in een van de vestigingen of bestellen via de webshop. Ook is het mogelijk om de speciale ‘EMMA pasbus’ uit te nodigen; op locatie kunnen dan schoenen professioneel worden aangemeten.

Helaas zijn er nog geen nette damesmodellen, wie weet…

Leave a comment

Email
Print