CaluPaint Magic vilt radiatorroller = 100% pluisvrij

radiatorrol van CaluPaint SONY DSC

Ben je op zoek naar een 100% pluisvrije radiatorroller dan is de CaluPaint Magic vilt radiatorrol een goed alternatief voor de traditionele schuimroller. Deze verfroller is gemaakt van een mix van polyester en microvezel en zorgt voor een gelijkmatige afgifte van het product.

Om efficiënt en secuur te kunnen lakken of beitsen is het juiste werkmateriaal het halve werk! Voor dikke vloeibare verven, PU-lakken en beitsen kun je radiatorrollen van Magic Vilt gebruiken. CaluPaint heeft deze rollen in het assortiment, samen met een beugel die nauwkeurig aansluit. Op ze manier kun je makkelijk toplagen aanbrengen. Ook water gedragen lakken kunnen streepoos aangebracht worden met de CaluPaint Magic vilt radiatorrol. De Magic vilt roller is oplosmiddelbestendig. De professional let goed op wanneer zijn werkmaterialen vervangen moeten worden. Want hoe beter het materiaal, hoe sneller en netter er gewerkt kan worden. 

Tip van de professional

Als je thuis aan het klussen bent en kun je een roller (of kwast) in een afsluitbare plastic zak bewaren, zodat je de volgende dag verder kunt. Sommigen bewaren een roller zelfs in een disposable handschoen. Wil je een roller voor een wat langere duur bewaren, leg deze dan eerst in een pluisvrije doek en dan in een plastic zak. Controleer wel na een paardagen of de zak goed afgesloten is en de roller niet uitdroogt: mocht dat wel zo zijn, dan kun je een beetje leidingwater op de pluisvrije doek gieten om vervolgens de zak weer goed af te sluiten.

Leave a comment

Email
Print