over #HWP

Het ontstaan van healthyworkplace.nl

De vierde generatie Lurvink is inmiddels werkzaam in de Twentse onderneming Carel Lurvink. Carel Lurvink begon in 1893 in Enschede een borstelfabriek. Er is sindsdien veel veranderd. Binnen één arbeidsgeneratie is er een totaal andere wereld gecreëerd. Decennia lang heeft het familiebedrijf zonder computers gewerkt. Toen er begin jaren 80 een faxapparaat werd aangeschaft, was dat zeer innovatief: je kon bijvoorbeeld een plattegrond faxen!

carel lurvink

 

Iedereen verdient een schone & veilige werkomgeving

 

Nu zijn computers en mobiele devices niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dankzij internet en social media beschikken we over een onmeetbare bron van kennis en manieren om met elkaar in contact te komen. Kennisontwikkeling neemt exponentieel toe. Daar kunnen we in het bedrijfsleven niet omheen. Carel Lurvink voorziet veel bedrijven en instellingen van producten die de werkomgeving schoner en veiliger maken. Dat heeft voor iedereen een andere betekenis: een schoon bureau, werkschoenen die lekker zitten, een schoonmaakmiddel dat voor het milieu ook vriendelijk is, lekkere koffie in de pauze of overalls die je kunnen beschermen als je moet werken onder zware omstandigheden bijvoorbeeld in een gebied met ebola.

Kennis delen
Carel Lurvink heeft inmiddels in 123 jaren zoveel kennis vergaard van werknemers, klanten, leveranciers en producten, dat men de meest praktische kennis via www.healthyworkplace.nl met iedereen willen delen. Niemand wil in deze moderne tijd alleen kennis ontwikkelen; dat doe je samen.

 

 

Leave a comment

Email
Print